Tuning

Wat betreft engine tuning en revisie, is bij ons alles mogelijk.
Van een oude Panhead tot een TwinCam blok, alles kan gereviseerd / gebleuprint, gemodificeerd of sneller gemaakt worden.
Daarbij gebruiken we enkel kwaliteitsonderdelen zoals Jim’s, Axtell, S&S, Crane, headquarters, enz ...

Diagnose

We hebben alle software in huis om elke H-D en Buell: uit te lezen/aan te sturen/ en een gepaste diagnose te stellen. John volgt op regelmatige basis cursussen en bijkomende opleidingen, om elke nieuwe ontwikkeling op technisch gebied aan te kunnen. Zo is hij dan ook in staat om zelfs de nieuwste modellen, uitgerust met het Harley-Davidson Can-bus systeem ( HDLAN ) te diagnosteren en indien nodig te repareren.

P.S. : Even een klein verhaaltje ; onlangs een breakout box besteld om de BCM module van de nieuwere HD's te kunnen testen ...de vergrendeling van de connector bleek verkeerd gemonteerd en was daardoor niet bruikbaar .

        Effe de leverancier gebeld, die heeft dan de producent gebeld ...bleek het ganse lot van dat type breakout's verkeerd gemonteerd !

         Twee dagen later lag de werkende versie , aan de deur , super service van die tsjechen !

         Deze tools zijn al 2 jaar te koop , wisten ze ons ginds te vertellen.

        Kleine kanttekening hierbij....wij waren , bij navraag de eerste firma die deze tool bestelde  , nergens is dit soort breakout box te krijgen (behalve bij de officiele dealers maar daar kan de , niet-erkende , repairshop niet terecht)

        Wij zijn dus de enige HD/Buell repairshop die deze tool in huis heeft ....in de Benelux ,om nog te zwijgen van Europa !!!